26 juni 2007, 00:00

uit de badkamer gekomen

We zijn nu één dag verder, en Corrie Zestienhoven (corrie16, zo heet m'n nieuwe lief) en ik gaan binnenkort samen de studio in: zij heeft toen ze bij de ME was nogal stevig leren drummen en ik fiedel al jaren op een elektrische viool (soms op een spaanse gitaar met zwarte pruik en donkere make-up), dus wij gaan samen een prachtige portie muziek maken.

Als we uni-sono of in duet met elkaar zingen houdt het op met stortregenen en lijkt het wel of de hele hemel vol bliksems hangt - hoe ons groepje gaat heten, weten we nog niet, misschien stoomhome of deurval, want zo zijn we tenslotte begonnen - we zien het helemaal zitten.

Corrie heeft voor onbepaalde tijd verlof op kunnen nemen en ik mag het dit jaar van de stufi gerust wat kalmer aan doen, want ik liep kwa punten toch al veel te ver voor op het landelijk gemiddelde, zei de dekaan vanmiddag.

Da's dan mooi geregeld toch - en Dwarslezer heeft de eerste opdracht al klaarliggen zei, schreef ie gisteren - hoewel we de Beach Boys niet als hoofdmoot van onze muzikale fruitmand zien (maar zolang we nog niet precies hebben uitgedokterd wat dan wel, kan het er best mee door).

Zitten we nog met één probleem, en dat is als hij uitgaat van een groep van 10-15 muzikanten, want we kunnen dat wel in opnames spelen, maar dat ziet er live niet uit, als we steeds van mikrofoon naar mikrofoon springen en op een ander instrument aan de gang moeten.

Nou, wij gaan nog even de stad in, laten zien dat we van elkaar zijn en zo.

Groetjexx
Dåvina mithû Sprute