Roline de Vogel schreef ... (09 augustus 2007, 23:21):


Lieve Davina,

Heeft u al enig idee wanneer je cd in de winkel ligt ? En is die ook via het internet aan te schaffen of te bestellen, via Bol of zo ? Of misschien rechtstreeks via u of u website ? Zou ik er ook meteen veertig of zestig of meer kunnen bestellen, want ons bedrijf ( Elektrika - zonnevelden en windturbines ) bestaat in september 25 jaar en wij (ik zit in de feestkommissie) hadden gedacht aan een alternatief kado voor alle kollega's dat ook met soorten warmte en alternatieve energie te maken heeft .

Een vriend van me had u muziek gehoord, tenminste dat denk ik, want em noemde de titels van twee nummers die ik alleen maar teruggevonden heb op u werelden-cd . Maar omdat ik niet zeker weet of het u muziek wel is, zou ik de cd graag ergens kunnen beluisteren, alvóór ik die bestelling doe ?

Zou u me snel hierover iets terug kunnen mailen ?

Vriendelijkste groet , u verplichte ,
Roline

 

10 augustus 2007, 09:35

omzet zonder produkt

Daar heb ik vanochtend 'meteen' een e-mail op terug gestuurd, nadat ik van Joan te horen had gekregen dat zij in haar omgeving geen bedrijf had gevonden om een hele partij roof-cd's tegelijkertijd te bestellen - in mijn e-mail vermeldde ik mijn telefoonnummer, zodat Roline en/of haar vriend mij kon bellen om (over de telefoon) even te luisteren of het de goede muziek was (anders hadden ze helemaal hierheen moeten komen of wachten op de aflevering van een voorbeeld-cd door post of koeriersdienst).

Het bleek dezelfde muziek te zijn - dus toen heb ik de situatie even uitgelegd en gevraagd of Roline / Elektrika mee wilde werken om de 'bende' op te rollen - de rechercheur had me al verteld dat het geheel een erg amateuristische uitstraling had, dus dat er nauwelijks kans was op vergeldingsmaatregelen, bovendien was de massa-bestelling voor V alleen maar bedoeld als aanvullend bewijs, dat misschien niet eens ter sprake zou komen in de rechtbank.

Roline hoefde er niet over na te denken: "natuurlijk helpen we u, het schandalig gedrag van dat studiofiguur moet afgestraft worden" - en ze wilde achteraf ook gewoon bijbetalen voor de dubbelaar: "iedereen heeft recht op het eigen brood".
Dat hoefde dus niet, V ving die schade immers al op - en ik gaf het adres van het radiostation, kon ze vast oefenen in onschuldig vragen stellen.

(mijn e-mail ging om half acht de deur uit, om half tien had Roline haar bestelling -zestig stuks- bij de roof-klub geplaatst en had ze daar al een bevestigingsfax van binnen)

Groetjes,
Dåvina mithû Sprute