in een dansgrimas overhandigt hij iemand iets

Hij maakte zijn eerste officiële (en, het mag gezegd worden, verpletterende) indruk op een paar honderd mensen op 10 december 2007 (rond 14.30 uur) in het Willem II-stadion in Tilburg, in een één minuut durende bestorming van een achttien meter lange catwalk tijdens het eindsymposium van het EQUAL-projekt Duurzaam van Start.
Dat stampvoeten werd fraai digitaal vastgelegd en begeleid door een uitgesproken vrolijke tekst die eindigde met "[...] iets wonderlijks: blanco papier voorzien van inkt" of woorden van gelijke strekking.

Een staatsieportret in voller ornaat dan tijdens het vlotte optreden (vlot als in snel voorbij) werd even daarna gemaakt, tussen de soep en de aardappels zogezegd (alleen waren die wel heel erg luuks klaargemaakt).

Oeps, hierboven staat niet het bedoelde plaatje, waar is dat gebleven? Zoeken we snel uit, deze foto lijkt me niet zo flitsend voor z'n rug ... gelukkig valt er wel wat kleurigs op zijn broekspijpen te zien. Hopelijk ben jij net zo benieuwd als ik naar dat wittige ding in z'n linkerhand.