achterwiel zonder fietsbak

het was de bedoeling dat op deze pagina het achterwiel van de bakfiets vertoond zou worden met een, nader­hand gemaakt, en door middel van iets vorkerigs aan de (onder)framebalk beves­tigd voorwiel of met een kleine konstruktie van twee voorwielen die náást de framebalk zouden worden gemonteerd (beide varianten vanzelf­sprekend voorzien van een stuur en zo).

helaas had de fietsenbouwer een hele tijd geen ruimte om zich daarmee bezig te houden, en ik op een gegeven moment geen geld meer - dat blijft dus iets voor de toekomst ... en het achterwiel moet zich zolang maar tevreden stellen met 'alleen maar' een onmisbaar onder­deel zijn van de bakfiets - terwijl ik zelf ook graag wel 'ns zonder die bak op stap zou fietsen. Maar wil je dat niet tegen de bak vertellen, want die is wat fijngevoelig, vindt zich nogal breed en benoemt zowat alles als afwijzing omdat-ie niet slanker is.
Dat wordt nog wat, als blijkt dat er uiteindelijk een versie uit de plannen tevoorschijn komt, waarbij tussen de twee voorwielen een laadbakje of verlaagde bagagedrager wordt aangebracht, bijvoorbeeld om de rugbak wat vlotter te verplaatsen.