het ding zelf

 
 
het koffertje, doos 1, doos 2, linkprint.
 

 
 
het koffertje

koffertje dicht
de mini-tdwp
als anti-openvaller / slot gebruik ik gewoon een veiligheidsspeld ... rechts zicht op de inhoud; hieronder wat meer uitgespreid.

koffertje open

los te zien zijn in het deksel een spatraam (ijzer-gaas, verkocht als pan-onderzetter), een kader voor kartondruk, een plastic snijmat, het stencil-onderlegvel, en daaronder is de inktplaat te vinden ... de koffer zelf bevat twee dozen, een aantal katoenen padjes, twee plakstiften (rechts naast de dozen, daarop een overjarige tandenborstel (voor spatwerk), losliggend een schaartje en een kunststoffen inktspateltje ... onder de padjes verborgen het volgende: kunststof flacon met peut, dito met schurende garagezeep, een stel losse behangrand-aandrukrollers met een handvat, wat reserve filmkokertjes met schuimrollertjes, dubbelklevend plakband, bindersgaren, correctie-vloeistof.

 
doos 1
doos 1 vol doos 1 zonder bovenlaag

doos 1 zonder deksel
de bovenste laag bestaat uit een rolletje scotch magic (810), prikpen, houders voor schuimrollers, stukjes cellrubber (met kleeflaag), watervaste viltstiften (om op kleeflaag te kunnen tekenen), breekmesje (met losse bladen), lege balpen, haaknaald, hb-potlood ... dat alles op een velletje stevig papier.

doos 1 zonder bovenlaag
hier zijn een aantal kokertjes met inkt en een even groot aantal kokertjes met schuimrollers te vinden ... de cijfercodering is gelijk aan de kleurcodes die roneo-alcatel aan stencilinkten meegaf: 51 en 52 roden, 53 en 54 groenen, 55 oranje, 56 en 57 blauwen, 58 grijs, 60 bruin, 62 paars, 63 geel, wit, zwart ... bovenop kokertjes 'nep'-spateltje.

 
doos 2
mmm nnn

doos 2 zonder deksel
een strook cellrubber / vinyl, een prikplaat bestaande uit hardboard met daarop vilt gelijmd, een papiertje met daarop een afdruk van de aanwezige linkprint-letters, twee kartonnen stroken (te gebruiken als ril-aanleg) met daarin voorgeprikt gaten voor japanse binding A4 en A5.

doos 2 zonder bovenlaag
de kokertjes waarvoor geen plaats was in doos 1; die met -x- gemerkt zijn, bevatten blanco rollertjes ... verder zijn hierin de linkprint-letters te vinden (zie hieronder).

 
linkprint
linkprint

hiernaast de stempelzijde van de letters, waarbij te zien is hoe ze aan elkaar 'gelinkt' worden; daarboven een indruk van hoe de stempels afdrukken (hoewel dat plaatje niet helemaal 'natuurgetrouw' is: bij de stempels in deze mini-tdwp bevinden zich géén cijfers en leestekens).